السلام علیک یاامیرالمومنین | ||
به نام خدا از کشتار زنان ایرانی با سلاح شیمیایی تا دلسوزی برای پوشش بانو ایرانی در جریان جنگ تحمیلی ایران و عراق، هرگاه نیروهای ایرانی در عملیات نظامی قصد داشتند در خاک عراق پیشروی کنند. عراق از انواع سلاحهای شیمیایی علیه آنها استفاده میکرد. این سلاحها علاوه بر نظامیان، علیه غیر نظامیان نیز استفاده شد بهطوریکه «تعداد هفت هزار غیرنظامی طی سی بار حمله شیمیایی عراق در فاصله تیرماه 1366 تا مرداد 1367 در مناطق بانه، سردشت، مریوان و روستاهای اطراف مصدوم شدهاند.»(1) عراق سلاحهای شیمیایی را از کشورهای مختلف تهیه میکرد، در رأس کشورهای اروپایی حامی جنایت جنگی صدام، کشور آلمان قرار دارد بهطوریکه در تجهیز عراق به سلاحهای شیمیایی، «مقام نخست» را داراست.
پس از جنگ، نحوه مقابله را از جنگ سخت به جنگ نرم تغییر داد، در سالهای اخیر و با تأسیس بخش فارسی وبگاه دویچهوله آلمان، جنگ نرم این کشور علیه ایران، ابعاد تازهای گرفته است.
این پایگاه ضد انقلاب، سعی کرده بیشتر با تمرکز بر موضوعات فرهنگی و اجتماعی به فعالیت بپردازد. در همین راستا، دویچهوله در ماههای اخیر سعی کرده با تبلیغ و ترویج مدهای ضد اسلامی، زنان مسلمان ایرانی را به استفاده از این سبکها ترغیب کند. این پایگاه در سلسله مطالب ضد فرهنگی، با برخی از طراحان لباس داخل کشور مصاحبه و گزارش تصویری از لباسهای طراحی شده آنها را منتشر میکند. عوامل این پایگاه، طراحان مورد نظر خود را از شهرهای مختلف کشور انتخاب میکنند. متأسفانه طراحانی که با آنها گفتوگو میشود، اغلب پوشش نامناسبی دارند و برخی از آنها حتی بدون حجاب و نیمهبرهنه هستند.
با این حال، در مصاحبهها این طور القا میشود که زنان در داخل ایران آزادی ندارند.
یکی از طراحان داخلی که تصاویر نیمهبرهنهاش در مصاحبه با پایگاه دوچهوله منتشر شده، با حمله به پوشش زن مسلمان ایرانی میگوید: «اگر ما نباشیم، جامعه زیر رنگهای تیره و کدر و زشتپوشی دفن میشود.»(2)طراح دیگری میگوید: «مردم ما غالباً درگیر رنگ مشکی هستند و این مسئله جای تأسف دارد.»(3) اما الگوی پیشنهادی این طراحان، لباسهایی است که «افراد در آن احساس آرامش کنند.»(4) این در حالی است که لباسهای تحریککننده آنها، آرامش روانی را از جامعه سلب کرده و باعث ترویج فساد و فحشا میشود.
شدت تابوشکنی که در طراحی این لباسها وجود دارد، باعث شده که بانوان ایرانی از این طرحها استقبال نکنند و معدود کسانی هم که از این لباسها استفاده میکنند، از پوشش خود احساس ناامنی میکنند. یک طراح لباس زنانه میگوید: «زنانی که به مغازه او در تهران میآیند، به نظر میآید از جلب توجه بیش از حد این لباسها نگران هستند و قبل از خرید خود دائماً به خرید دیگر مشتریان توجه میکنند.»(5) با این اوصاف، چه بخواهیم چه نخواهیم، بخشی از بانوان ایرانی تحت تأثیر تبلیغات رسانههای ضد انقلاب ازجمله دویچهوله از این لباسهای تحریککننده استفاده میکنند، این بخش از بانوان عموماً کسانی هستند که به تنوع در پوشش علاقهمند هستند و وقتی در بازار، طرح مناسب ایرانی- اسلامی را نمییابند، به سراغ لباسهای طراحان غربزده داخلی میروند. البته مسئولان مربوط تلاشهایی را برای گسترش طرحهای لباس ایرانی - اسلامی انجام دادهاند ولی قیمت بالای این لباسها باعث شده که از آنها استقبال زیادی نشود. باید ضمن برخورد جدی با طراحان قانونشکنی که بیاعتنا به فرهنگ و اعتقادات کشورمان، سعی در گسترش فرهنگ منحط غربی را دارند، از طراحان دلسوز ایرانی که حاضرند پوشش اسلامی شایسته زن ایرانی را طراحی کنند، حمایتهای بیشتری صورت گیرد. بدون شک اگر لباسهای ایرانی - اسلامی در سطح وسیع و با قیمت ارزان به بازار عرضه شود، از لباسهای تحریککننده طراحان غربزده داخلی استقبالی نمیشود. منابع: http://www.enghelab-news.ir/shownews.php?idnews=70441- 2- دو طراح مد ایرانی: اگر ما نباشیم جامعه زیر رنگهای تیره دفن میشود. http://www.dw.deg-17323082 3- راهیابی طراح ایرانی لباس زنانه به هفته مد میلان http://www.dw.deg-16975831 4- فشن مدرن و رنگارنگ، لباس زنان ایرانی در شهر شیراز http://www.dw.deg-16995452 5-http://www.arzeshha.ir/OrderDetails.aspx?Id=1701 سایر منابع: http://jamnews.ir/detail/News/282993 [ یادداشت ثابت - پنج شنبه 92/11/25 ] [ 9:48 عصر ] [ Mohajer 145 ]
[ نظرات () ]
|
||
[قالب وبلاگ : سیب تم] [Weblog Themes By : SibTheme.com] |