سفارش تبلیغ
صبا ویژن

السلام علیک یاامیرالمومنین
 
قالب وبلاگ
لینک دوستان
روایتی صمیمی و شاعرانه از آشنایی غاده چمران، همسرلبنانی شهید چمران پیرامون ازدواج و همراهی‌اش با دکترچمران در لبنان و ایران

شب آخر با مصطفی واقعاً عجیب بود. نمی‌دانم آن شب چی بود. صبح که مصطفی خواست برود من مثل همیشه لباس و اسلحه‌اش را آماده کردم و آب سرد دادم دستش برای تو راه. مصطفی این‌ها را گرفت و به من گفت «تو خیلی دختر خوبی هستی.» بعد یک دفعه یک عده آمدند توی اتاق و من مجبور شدم بروم طبقه بالا.
صبح زود بود و هوا هنوز روشن نشده بود. کلید برق را که زدم چراغ اتاق روشن و یک دفعه خاموش شد، انگار سوخت. من فکر کردم «یعنی امروز دیگر مصطفی خاموش می‌شود، این شمع دیگر روشن نمی‌شود، نور نمی‌دهد.»

http://www.chamran.org/wp-content/gallery/khoozestan/PIC134.jpg

ادامه مطلب...
[ شنبه 89/3/29 ] [ 5:32 عصر ] [ Mohajer 145 ] [ نظرات () ]
در سال 1348 ، قانونی در کشور، تصویب شد که مطابق آن، بعد از گذشت 30 سال از درگذشت هر مؤلف و نویسنده، حقوق مادی آثار او دیگر به ورثه ی وی تعلق نمی گیرد. و بر اساس این قانون، تاکنون، تمامی آثار نویسندگان و اندیشمندان، بعد از 30 سال، دیگر در اختیار خانواده ی آنها نبوده است.

                                                                                
                  ادامه مطلب...
[ سه شنبه 89/3/25 ] [ 7:54 عصر ] [ Mohajer 145 ] [ نظرات () ]








 



روز 14 خرداد و در هنگامی که دکتر احمدی نژاد مشغول سخنرانی در جایگاه بوده است، آقای محمدعلی انصاری در اقدامی بی سابقه و زشت، دو باربر روی جایگاه و پشت سر دکتر احمدی نژاد حاضر شده و اتمام وقت را به ایشان تذکر می دهد که البته با عتاب دکتر احمدی نژاد و شعار مرگ بر منافق از سوی مردم، مجبور به ترک جایگاه می شود.
متعاقب این موضوع، آقای حسن مصطفوی با فریاد و تکرار این جمله که من یک خمینی هستم! به همراه محمد علی انصاری، با وزیر کشور ، آقای مصطفی نجار، درگیر شده و آقای انصاری، با مشت و لگد وزدن سیلی به گوش وزیر کشور، باعث پارگی بخیه های صورت ایشان شده و فحش های رکیکی را نسبت به مسئولان، بیان می کند.

                                    

این برخورد زشت و زننده با مقام رسمی دولت و وزیر کشور،در هیچکدام از مظلوم نمایی های امثال آقای حسن مصطفوی و هوادارانشان اعلام نشد و دکتر احمدی نژاد نیز در جلسه هیئت دولت، از همگان خواسته است که از واکنش به برخورد فیزیکی انصاری و سید حسن، خودداری شود.
وآقای نجار نیز که از یادگاران دفاع مقدس هستند،بخاطر عمل جراحی که چند روز قبل از این ماجرا برسینوس های خود انجام داده بود ، دچار خونریزی شده و...
اکنون به آقایان مدعی، باید پرسید که آیا توهین به رئیس جمهور و حمله به وزیر کشور، منطبق با راه امام(ره) و دفاع از بیت و سیره ی ایشان است؟
آیا قوه قضائیه و مسئولان امر در مقابل این توهین آشکار به منتخب ملت و وزیر کشور، اقدامی انجام می دهند؟...

منبع : www.ebratha.org

[ سه شنبه 89/3/25 ] [ 7:48 عصر ] [ Mohajer 145 ] [ نظرات () ]


[ سه شنبه 89/3/25 ] [ 7:14 عصر ] [ Mohajer 145 ] [ نظرات () ]


                 خیابان‎های آرام تهران؛ سران فتنه را در 22 خرداد دفن کرد




http://i2.tinypic.com/80nqrvb.jpgسران فتنه که با هدف مظلوم نمایی و مجوز نگرفتن، درخواست ناقصی را برای دریافت مجوز راهپیمایی در روز 22 خرداد منتشر کرده بودند، پس از آنکه از جدیت وزارت کشور برای برسی درخواست مجوز در چارچوب قانون مطلع شدند، با علم به بدنه اندک و ریزش کرده خود پیش دستی کرده و از مهلکه برگزاری راهپیمایی با جمعیتی اندک آنهم به بهانه هراس از سرکوب مردم پاپس کشیدند، تا رسوایی ریزش بدنه، در روز 22 خرداد به پای لغو مراسم راهپیمایی نوشته شود.

به گزارش رجانیوز، در حالی که رسانه های انگلیسی و امریکایی حامی سران فتنه از ماه گذشته به صورت ویژه برنامه های خاصی را برای سالروز برگزاری انتخابات تدارک دیده بودند، این اقدامات و تلاش های سران فتنه هم نتوانست جمعیت قابل قبولی را در روز 22 خرداد و به بهانه سالگرد انتخابات برای اهداف سران فتنه به میدان بیاورد.
این در حالی است که پس از حماسه 9 دی و 22 بهمن،  تحلیلگران از مرگ این جریان سیاسی در سطح بدنه اجتماعی آن خبر داده بودند.

با این حال گزارش های دریافتی رجانیوز از خبرنگاران خود در سطح شهر حاکی از آن است که تهران امروز یکی از آرام ترین روزهای خود را سپری کرد.

در حالی که تعداد 50 دانشجوی حامی موسوی در مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران به دنبال ایجاد برنامه و تدارک یک میتینگ گسترده بودند، بی توجهی دانشجویان دانشگاه تهران و حضور انبوه دانشجویان انقلابی سبب شد تا این برنامه راه به جایی نبرد.  این در حالی است که سربازان  این جریان در دانشگاه شریف حتی با حمله به دبیر سابق انجمن اسلامی مستقل این دانشگاه نیز موفق به اقدام خاصی نشدند.


در همین حال حضورپراکنده برخی از میلیشیای سبز در میدان انقلاب سبب ایجاد ترافیک در این محدوده پر رفت و آمد شهری شده بود. ولی بی اقبالی مردم به حرکات میلیشیای سبز سبب شد تا این جمعیت متفرق شوند.
گزارش ها از میدان هفت تیر نیز حکایت از جریان عادی ترافیک و مردم در این منطقه دارد.

این در حالی است که تلاش چند گروه ده نفره برای رسیدن به میدان انقلاب و خیابان انقلاب نیز ناکام مانده است.
گزارش ها از میدان ونک نیز حکایت از حضور پراکنده تعدادی از میلیشیای سبز در این میدان دارد اما این حضور نیز سبب نشده است تا حرکت وسائل نقلیه و ترافیک در این محدوده با مشکلی مواجه شود.

این  شرایط در حالی است که اخلالی در سرویس های انیترنت و تلفن همراه نیز به وجود نیامده است.
بالاترین که هدایت آنلاین میلیشیای سبز را بر عهده دارد به دلیل بی اقبالی مردم و شکست پروژه 22 خرداد مشغول روحیه دادن به افراد با تحلیل های مختلف و بعضا مضحک است.

تلاش چند ماهه سران فتنه برای سازماندهی حرکت های اعتراضی در 22 خرداد در حالی بدون توجه مردم با شکست مفتضحانه ای روبرو شده است، که آنها با پیش بینی شرایط بوجود آمده احتمالی، از برگزاری راهپیمایی در این روز طفره رفته بودند.

این اقدام که در میان هواداران سران فتنه و رسانه های حامی از آن به عنوان تاکتیک یاد شده است، مشابه اقدامی است که فتحعلی شاه قاجار در زمان امضای قرداد ترکمانچای بکار برده است چنانکه گویند:

فتحعلی شاه پیش از امضا نمودن قرارداد ترکمنچای، درباریان را به نزد خویش فراخواند. 
آنگاه با اعتماد به نفسی مثال زدنی گفت اگر شمشیر شاهنشاهی ام را از غلاف سمت راست بیرون کشم چه می شود؟

همه درباریان جملگی گفتند:

بدا به حال روس بدا به حال روس!
آنگاه فتحعلی شاه با لحنی سرشار از غرور گفت اگر خنجر شاهنشاهی ام را از غلاف سمت چپ بیرون کشم چه می شود؟ 

 همه درباریان جملگی گفتند:

بدا به حال روس بدا به حال روس!
آنگاه شاهنشاه ایران دست بر غلاف برد و کمی شمشیر را بیرون آورد که ناگاه درباریان دست به دامان قبله عالم شدند در حالی که ملتمسانه می گفتند:

قبله عالم رحم کن به حال روس. این بار را رحم کنید!

آنگاه فتحعلی شاه شمشیر را به طور کامل درون غلاف کرد و سپس با اعتماد به نفسی مثال زدنی قرارداد ترکمنچای را امضا کرد.


منبع: http://qachib.blogfa.com/post-876.aspx



[ یکشنبه 89/3/23 ] [ 10:17 صبح ] [ Mohajer 145 ] [ نظرات () ]

این روزها جنایت صهیونیست ها علیه کاروان کشتی های آزادی در نزدیکی غزه، خشم ملت های دنیا را برانگیخته و چهره ی واقعی غاصبان قدس را به نمایش گذاشته است...
این ماجرا که البته از آن بعنوان یک خطای استراتژیک اسرائیلی ها ، یاد می شود، سند محکمی بر بطلان اقدامات آمریکا و دیگر حامیان اسرائیل در منطقه بود که طی چند سال گذشته، همواره با ژست های طلح طلبانه، بدنبال فریب ملت ها و کشاندن فلسطینی ها و مبارزان غیرتمند مسلمان بپای میز مصالحه و آشتی با اسرائیل ، بوده اند.
ادامه مطلب...

[ جمعه 89/3/21 ] [ 10:58 عصر ] [ Mohajer 145 ] [ نظرات () ]

قال مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب (علیه السلام):
...الا ان مثل آل محمد(ص) کمثل نجوم السماء اذا خوی نجم طلع نجم فکانکم قد تکاملت من الله فیکم الصنائع و اراکم ما کنتم تاملون.
...آگاه باشید، مثل آل محمد(ص) چونان ستارگان آسمان است. اگر ستاره ای غروب کند، ستاره ی دیگری طلوع خواهد کرد. گویا می بینم در پرتو خاندان پیامبر(ص) نعمت های خدا بر شما تمام شده و شما به آنچه آرزو دارید رسیده اید.
نهج البلاغه - خطبه 100


[ سه شنبه 89/3/18 ] [ 10:18 صبح ] [ Mohajer 145 ] [ نظرات () ]

بتازگی سایت آقای هاشمی رفسنجانی، نامه ای از وی خطاب به امام خمینی(ره) در سال 1359 را منتشر نموده که در این نامه، حضرت امام(ره) با عباراتی نظیر: آسایش طلب و تاثیرپذیر و... مورد خطاب ایشان قرار گرفته است.
بنظر می رسد، انتشار این نامه از سوی آقای هاشمی، نوعی تاکید بر این مساله باشد که وی در برخورد با بزرگان، بی پرواست ،تا با این کار بتواند، بعد از گذشت حدود یکسال، زشتی نامه ی توهین آمیز خود به رهبر معظم انقلاب را توجیه نماید.

 

ادامه مطلب...

[ سه شنبه 89/3/18 ] [ 10:15 صبح ] [ Mohajer 145 ] [ نظرات () ]

 

چند روز قبل و در ابتدای خرداد ماه ، مراسم جشن عروسی مفصلی برای فرزند آقای محسن میردامادی در تهران برگزار گردید.
محسن میردامادی از اصلی ترین سران فتنه ی سال 88 بود که مسئولیت جبهه ی منحله ی مشارکت را نیز بر عهده داشته و مدتی را نیز در بازداشت و زندان بسر برده و از سوی قوه قضائیه محکوم و مجرم شناخته شده است.


ادامه مطلب...

[ سه شنبه 89/3/18 ] [ 10:7 صبح ] [ Mohajer 145 ] [ نظرات () ]
بازی های رایانه ای و جنگ نرم

بازی های رایانه ای برخلاف فیلم های سینمایی به مخاطب این امکان را می دهد که بجای تماشاچی بودن خود به ایفای نقش بپردازد، رانندگی کند، با اسلحه شلیک کند و تعقیب و گریز انجام دهد.
راسخون: تولید بازی های رایانه ای دنیا به سال 1962.میلادی باز می گردد.زمانی که استیفن راسل از دانشجویان دانشگاه MIT اولین بازی رایانه ای را با نام جنگ فضایی نوشت.این بازی بر روی رایانه ای به نام PDP1 -که اندازه ای در حدود یک اتومبیل داشت- اجرا می شد.داستان بازی همان جنگ سفینه ها بود که شما باید سفینه طرف مقابل را نابود می کردید. بعد از آن شرکت آتاری در سال 1973 بازی پونگ را ساخت که یک بازی ساده متشکل از تعدادی مستطیل سیاه و سفید بود که چندان خلاقیتی در آن وجود نداشت.  ادامه مطلب...
[ پنج شنبه 89/3/13 ] [ 10:31 صبح ] [ Mohajer 145 ] [ نظرات () ]
          مطالب قدیمی‌تر >>

.: Weblog Themes By SibTheme :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 7
بازدید دیروز: 187
کل بازدیدها: 370965